A Kaposvári Ligeti szörnyek ijesztgették a futóórát a Balatonparti Futónapon! :-)

Szombaton került megrendezésre Balatonszemesen az I. Balatonparti futónap.  A gyönyörű időt kifogó futók egy  minden igényt kielégítő versenyen vehettek részt melyen sokan először teljesítették a 21km-t! Természetesen a Ligeti Szörnyek is teljes csapattal képviseltették magukat a rendezvényen a sok más híres Futóklubbal együtt! Mindenkinek jár az elismerés!!! az első bálozóknak pedig külön is gratulálunk!!! Jövőre folyt köv. Reméljük Mindenkivel újra találkozunk !!! 🙂 Nem marad más hátra mint felidézzük a Szörnyek élménybeszámolóját Tóth Zsolt Szabolcs szavaival! :

Balatonparti Futónap – 2017.09.30.

Táv: 21,1 km

Mindenkinek másért emlékezetes ez a futás.

Ez a nap örökre beírta magát a futók emlékébe, hiszen első félmaratonját futotta   Járfásné Takács Krisztina, Gelencsér Erzsébet, Fáró Nikoletta, Dr. Vörös Tamás, és Dr. Vörösné Hudák Andrea.

Igazi kellemes őszi nap, ideális futóidő, jó hanglat, profi szervezés. A cipő nem lehetett más, csakis MIZUNO!!!

  1. óra 00. perc: Magyar Norbert szpíker hangosan elindítja a mezőnyt, majd mindenki felveszi a saját tempóját, megkeresi a futótársát, akivel a félmaraton minden méterét fogja eltölteni.

A cipők rendesen be lettek járatva a verseny előtt, így mindenki tudta, hogy a cipővel semmi gond nem lesz!!! A frissítőpontok ideálisan voltak elhelyezve a pályán, már csak futni kellett!!!

A célban minden friss félmaratonistát vártunk, mert ma igazi hősök születtek.

 

Új célok, új tervek???  – Egyenlőre csak a boldogság van, de aki egyszer már lefutotta a félmaratont, az nem fog megelégedni, hogy csak egy érem van a falon!

 

Bízva a további sikeres MIZUNO együttműködésben, biztos lesz folytatás!!!

 

Ui.: Hajrá „Ligeti Szörnyek 4:30” csapata !!!

 

Nehogy lemaradjon valaki 2018 ban!!! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük