Zone3

A ZONE3 egy brit triatlon márka amely 2007 ben indult világ körüli útjára James Lock korábbi élsportolótól aki  a kezdetekben  saját maga triatlonos karrierje építgetése végett tervezte a termékeket és nemcsak versenyzett  hanem építette üzleti karrierjét is. Alaposan megismerve a triatlonos világ “csínját-bínját” a mérnöki diploma megszerzése után már nemcsak saját maga költségeinek finanszírozására tudta használni, hanem az egyre inkább megnövekvő igényeknek eleget téve növelte a teljesítményt. A fejlesztések középpontjában  a kutatás a teljesítmény a termék minősége mindenek felett!

Loughborough Egyetem volt a tökéletes hely, ahol meghatározott tervezés és hatalmas mennyiségű tesztelés (elit és amatőr sportolók ) után a nagyközönség előtt is bemutatkozhatott az első kollekció.

James tudta, hogy a helyes úton jár, a Vanquish neoprén kapott 9/10 felülvizsgálatot a 220 Triatlon magazinban. Ezt követően, 2010-ben az Aspire neoprén kapott 10/10 felülvizsgálatát; az egyetlen ruha, amely valaha is megkapta teljes pontszámot. Azóta nyertek számtalan díjat , bebetonozva a pozícióját a termékfejlesztés élvonalában.

Természetesen a cég nem elégedett meg “ennyivel” és 2016-tól nyitottak az egyéni úszók, futók illetve kerékpárosok felé is! Nagy örömünkre :-))

A márka támogatását élvezi több világhírű triatlonos is pl akit nem kell bemutatni Richard Murray(South Africa) és természetesen minden idők legjobb magyar eredményét elérő Olimpikonunkat : FALDUM GÁBORT 🙂 !

A sportot űzők lévén elkötelezett hívei vagyunk a kapcsolatteremtésnek mert bizony sok kérdés előzheti meg a termékvásárlást ezáltal nemcsak kiszolgálunk hanem Téged próbálunk védeni  a sportolás során felmerülhető gátló tényezőkkel szemben. Célunk hogy ne Te légy  a termékért  hanem az legyen Érted minden körülmény közt! Keress bennünket a +36-70/363-3376-os telefonszámon vagy email-ben! 🙂

Összesen 12 találat